Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012: Απεργίες και στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

0 σχόλια
Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, οι εργαζόμενοι στον εθνικό (ΟΣΕ) και προαστιακό σιδηρόδρομο έχουν κηρύξει 24ωρη στάση εργασίας, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν και κάποια βραδυνά δρομολόγια της Τρίτης αλλά και ένα δρομολόγιο της Πέμπτης (δείτε αναλυτικά εδώ).


Την ίδια μέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τις 3 γραμμές μετρό θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Κατά τις ώρες λειτουργίας της, η γραμμή μετρό 3 δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Το τραμ θα λειτουργεί από 6:00 μέχρι 24:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget