Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΟΑΣΑ: Εκπτώσεις στις κάρτες Απριλίου λόγω των απεργιών προηγούμενων μηνών

0 σχόλια
Καθορισμός εκπτώσεων στις τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών Απριλίου 2013 λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.

Από τον Ο.Α.Σ.Α. ανακοινώνεται ότι με τη έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης εφαρμόζεται από τις 27.3.2013 ρύθμιση για την αποζημίωση των επιβατών οι οποίοι ήταν κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των εταιρειών του ομίλου Ο.Α.Σ.Α., η οποία καλύπτει αναδρομικά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013.

Με βάση τη ρύθμιση αυτή, ειδικά για το μήνα Απρίλιο 2013 οι εκπτώσεις παρέχονται στους επιβάτες που θα επιδεικνύουν κατά την ανανέωση των μηνιαίων καρτών στα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ Α.Ε. & ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., ισχύον στέλεχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών.
Οι τιμές πώλησης των μηναίων καρτών Απριλίου 2013 διαμορφώνονται ως εξής: 
Τύπος Κάρτας
Τιμή πώλησης με έκπτωση λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ
€ 34,00
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ μειωμένη
€ 17,00
Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ
€ 16,00
Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ μειωμένη
€ 8,00

Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν θα παρέχονται σε περιπτώσεις έκδοσης νέων μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οποίες ειδικά για το μήνα Απρίλιο 2013, θα διατίθενται αποκλειστικά από τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. από τα εκδοτήρια των σταθμών Ομόνοιας και Συντάγματος.

Οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από τις σχετικές ανακοινώσεις (με τις τιμές πώλησης ανά τύπο κάρτας) οι οποίες έχουν αναρτηθεί σε εμφανές σημείο όλων των εκδοτηρίων πώλησης μηνιαίων καρτών.

Για τυχόν μηνιαία κουπόνια που πωλήθηκαν από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. μέχρι τις 25/03/2013 χωρίς την παροχή έκπτωσης, οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας 210-4270812 & 210- 4270813), προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία παροχής των εκπτώσεων.

Η ρύθμιση που αφορά την παροχή έκπτωσης στους κατόχους ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών (με ισχύ τον Ιανουάριο 2013), θα εφαρμοστεί αποκλειστικά από τον Ο.Α.Σ.Α. για το σύνολο του έτους, με την έκδοση αντίστοιχης απόφασης του Δ.Σ. του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget