Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΣΥ: Σαβ/κο 23 & 24 Μαρτίου 2013: Κλειστό το τμήμα ΕΙΡΗΝΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ από 22:30 μέχρι λήξη κυκλοφορίας

0 σχόλια
Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι λόγω εργασιών στη Γραμμή 1 θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα «ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ» το Σάββατο 23 Μαρτίου και την Κυριακή 24 Μαρτίου από 22:30 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.

Επίσης από Σάββατο μέχρι και Δευτέρα η γραμμή 3 ΔΕΝ θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ λόγω των απεργίων στον εθνικό και προαστιακό σιδηρόδρομο (δείτε αναλυτικά εδώ). Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο θα γίνεται μόνο με λεωφορεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΩΡΑ
ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 21:37
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΗΦΙΣΙΑ 21:53
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 21:55
ΑΤΤΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ 22:00
ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ 22:13
ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ 22:13
ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 22:13
ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 22:13

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget