Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Σαβ/κα 23 & 24 Φεβρουαρίου και 2 & 3 Μαρτίου: Κλειστός ο σταθμός ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ και μεταμεσονύκτια των Σαββάτων και ο ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Εξυπηρέτηση με νέα αλλά και υφιστάμενες λεωφορειακές γραμμές

0 σχόλια
Στο πλαίσιο της ένταξης των σταθμών «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» και «ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ» στη λειτουργία της Γραμμής 2 της ΣΤΑ.ΣΥ. A.E., απαιτείται η πραγματοποίηση δοκιμών για τον έλεγχο του συστήματος σηματοδότησης.

Οι δοκιμές αυτές προγραμματίζονται για τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα, 23-24 Φεβρουαρίου και 2-3 Μαρτίου 2013.

Στις παραπάνω ημέρες δοκιμών, ο σταθμός «ΆΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» της Γραμμής 2 θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας από την έναρξη της κυκλοφορίας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου μέχρι τη λήξη της την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, καθώς και από την έναρξη της κυκλοφορίας το Σάββατο 2 Μαρτίου έως τη λήξη της την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Επιπρόσθετα, τις μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου και του Σαββάτου 2 Μαρτίου, θα τεθεί εκτός λειτουργίας ο σταθμός «ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» της Γραμμής 2, στο χρονικό διάστημα 00:30 έως 02:30, κατά το οποίο οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «ΔΑΦΝΗ».

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των παραπάνω σταθμών, δρομολογούνται από τον ΟΑΣΑ:

* Η ενίσχυση των δρομολογίων της υφιστάμενης γραμμής τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και της υφισταμένης λεωφορειακής γραμμής Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ» για τη σύνδεση του σταθμού «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» με το σταθμό «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» τις ημέρες διακοπής λειτουργίας του σταθμού «ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ». Στις γραμμές αυτές θα εκτελείται πρόγραμμα καθημερινής από την έναρξη της βάρδιας (05:00) μέχρι τη λήξη αυτής (24:00). Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα των δρομολογίων θα παραταθεί μέχρι τις 02:00 της επομένης. Η εξυπηρέτηση των επιβατών θα γίνεται μέσω των στάσεων «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ» και μέσω της στάσης «ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ» όσον αφορά στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΆΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».    


* Η προσωρινή ίδρυση κυκλικής λεωφορειακής γραμμής με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» τις μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου και του Σαββάτου 2 Μαρτίου από 00:30 έως και 02:30. Η Αφετηρία και το Τέρμα της εν λόγω γραμμής θα είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού ΜΕΤΡΟ «ΔΑΦΝΗ» και συγκεκριμένα η στάση με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ». Η γραμμή θα πραγματοποιεί κυκλική διαδρομή από την εν λόγω αφετηρία, διερχόμενη από το σταθμό «ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και επιστρέφοντας στο σταθμό «ΔΑΦΝΗ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget