Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ! Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν μεταξύ των ωρών 11:00 και 16:00. Τα οχήματα θα αποσύρονται σταδιακά από τις 10:00 ενώ η πλήρης αποκατάσταση θα έχει επέλθει στις 17:00. Η 5ωρη στάση εργασίας γίνεται προκειμένου να παραστούν τα μέλη του σωματείου στην γενική συνέλευση. Επίσης, θα καταργηθούν κάποια δρομολόγια του εθνικού σιδηροδρόμου λόγω της 24ωρης απεργίας της Τετάρτης (αναλυτική ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ).

Για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, έχει ανακοινωθεί στάση εργασίας στα λεωφορεία από έναρξη βάρδιας μέχρι 9:00 και από 21:00 μέχρι λήξη βάρδιας. Τα οχήματα θα αποσύρονται σταδιακά από τις 20:00 ενώ η πλήρης αποκατάσταση θα έχει επέλθει στις 10:00.

Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα οχήματα θα αποσύρονται σταδιακά από τις 20:00 ενώ η πλήρης αποκατάσταση θα έχει επέλθει στις 9:00. 

Επίσης, έχει ανακοινωθεί 24ωρη απεργία στον εθνικό και προαστιακό σιδηρόδρομο (αναλυτική ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και η γραμμή 3 του μετρό να εκτελεί δρομολόγια μόνο μεταξύ του τμήματος ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.

Οι 3 γραμμές μετρό και το τραμ θα λειτουργούν κανονικά λόγω της επιστράτευσης.

Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget