Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

ΟΑΣΑ & ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου - Σάββατο 5 Ιανουαρίου: Τροποποίηση δρομολογίων λόγω Χριστουγέννιατικης περιόδου

0 σχόλια
Με τροποποιημένο πρόγραμμα θα λειτουργούν οι αστικές και όχι μόνο συγκοινωνίες την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Επίσης, τα μέσα θα σταματήσουν πιο νωρίς την λειτουργία τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για ευνόητους λόγους. Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στα σταθερής τροχιάς μέσα ΕΔΩ ενώ αναμένονται οι διευκρινίσεις και για λεωφορεία/τρόλεϊ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την σειρά της, ενισχύει τα δρομολόγια στον βασικό άξονα Αθήνα - Θεσσαλονική και καταργεί κάποια τοπικά δρομολόγια. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget