Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012: Απεργίες και στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει ανακοινώσει 48ωρη απεργία για την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα δρομολόγια του προαστιακού και εθνικού σιδηροδρόμου για εκείνες τις ημέρες καθώς και τα τελευταία της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ.

Επίσης, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στις 3 γραμμές μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη βάρδιας (5:00πμ) μέχρι τις 9:00πμ, ενώ την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία στις 3 γραμμές μετρό αλλά και το τραμ.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια μεταξύ των σταθμών ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλει θα κινούνται κανονικά και στις δυο μέρες.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget