Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΑΜΕΛ: Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010: Μερική λειτουργία από 5:00 έως 10:00 λόγω απεργίας

0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 Αυγούστου 2010

Σας ενημερώνουμε ότι το ένα εκ των τριών Σωματείων των εργαζομένων στην Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας Α.Ε. (ΑΜΕΛ ΑΕ) προκήρυξε για αύριο Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010 πεντάωρη στάση εργασίας για το διάστημα από 5:00 έως 10:00.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, το Μετρό της Αθήνας θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας με τουλάχιστον πέντε σταθμούς ώστε να εξυπηρετηθεί- έστω εν μέρει- το επιβατικό κοινό. Οι σταθμοί που θα λειτουργήσουν είναι:

  • Σύνταγμα,
  • Ομόνοια,
  • Μοναστηράκι,
  • Αττική και
  • Δουκ. Πλακεντίας
προκειμένου να καταστούν δυνατές οι μετεπιβιβάσεις είτε με τον ΗΣΑΠ (Ομόνοια, Μοναστηράκι, Αττική), είτε με τον Προαστιακό για τις μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο από τον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget