Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΘΕΛ: Νεαρός λουόμενος ξυλοκόπησε τον οδηγό γιατί του ζήτησε να μην περιφέρεται ημίγυμνος!

0 σχόλια
Χθες το απόγευμα στην γραμμή 040 επιβιβάστηκαν στο Νέο Φάληρο νεαρά άτομα, που προφανώς επέστρεφαν από μπάνιο, χωρίς να φοράνε τα μπλουζάκια τους...


Ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση και τα φόρεσαν όλοι εκτός από έναν.

Στην επόμενη στάση ο οδηγός ζήτησε ευγενικά από τον νεαρό να φορέσει την μπλούζα του. Το αποτέλεσμα ήταν να προσεγγίσουν σιγά - σιγά το εμπρός μέρος του λεωφορείου και όταν άνοιξαν οι πόρτες στην επόμενη στάση να τον γρονθοκοπήσουν και να εξαφανιστούν από την μπροστινή πόρτα.

Ο συνάδελφος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρέμεινε 4 ώρες με συμπτώματα ελαφριάς διάσεισης και μώλωπες. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι θα χάσει και μεροκάματα μιας και ο γιατρός του έδωσε τέσσερις μέρες αναρρωτική.

Αυτά είναι τα «καλά» της δουλειάς μας...

Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο και να επιστρέψει σιδεροκέφαλος. Το θέμα που προκύπτει από όλα αυτά είναι η ασφάλεια των εργαζομένων που δέχονται τέτοιες και χειρότερες επιθέσεις.

Μόνιμο αίτημα μας είναι η τοποθέτηση διαχωριστικού-προστατευτικού, όπως έχουν οι νέοι τύποι λεωφορείων και στα παλαιότερα.

ΠΗΓΗ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget