Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 5 & Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Μετά την απόφαση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου:

- Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00πμ και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Αποκατάσταση δρομολογίων μετά τις 9:30πμ και σταδιακή απόσυρση από 20:00.

-  Τα τρόλεϊ δεν θα κινηθούν καθόλου κατά την διάρκεια της Τετάρτης (24ωρη απεργία)

- Στον Εθνικό (ΟΣΕ) και Προαστιακό σιδηρόδρομο θα υπάρξει 24ωρη απεργία την Τετάρτη αλλά και 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη (9:00πμ μέχρι και 12:00μμ). H ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ.

- Το μετρό (+ γραμμή 1) και το τραμ αναμένονται να κινηθούν κανονικά. Ωστόσο, όλο το 24ωρο της Τετάρτης αλλά και την Τρίτη μεταξύ 9:00πμ και 12:00μμ η γραμμή 3 του μετρό θα τερματίζει στην Δ.Πλακεντίας.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget